1. Namen spletne strani pelko-kovac.si

Namen spletnega mesta www.pelko-kovac.si (oz. odvetnik-pelko.si) je zgolj informativne narave. Odvetniška pisarna Pelko in Kovač d.o.o. si prizadeva za točnost, ažurnost in kakovost podatkov, ki se nahajajo na spletni strani, hkrati pa ne prevzema nobenih odgovornosti, da so te informacije popolne.

Odvetniška pisarna Pelko in Kovač d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb na spletni strani brez predhodne napovedi in obveznosti.

  1. Avtorske pravice

Vsebina, ki se pojavlja na spletni strani pelko-kovac.si oz. odvetnik-pelko.si je izključno last Odvetniške pisarne Pelko in Kovač d.o.o. NI je dovoljeno kopirati in objavljati kjer koli drugje brez izrecnega dovoljenja lastnika vsebin.

  1. Zasebnost in piškotki

Odvetniška pisarna Pelko in Kovač d.o.o. na svoji spletni strani pelko-kovac.si uporablja t.i. piškotke (cookies). Ti so datoteke, ki se ob obisku strani samodejno shranijo na računalnika in naprave obiskovalca. Ob nadaljnjem oz. ponovnem obisku iste spletne strani ima ponudnik dostop do v piškotkih zbranih podatkov.

S pomočjo piškotkov ponudnik zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo ter vpliva na uporabniku bolj prilagojeno prikazovanje strani. Hkrati pa so uporabniku piškotki v pomoč pri izvajanju analize svojih spletnih obiskovalcev ter pri statistiki obiskanosti spletnega mesta.

Piškotki in podatki, ki so se na ta način zberejo ne omogočajo identifikacije obiskovalca v smislu zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. S piškotki ni moč ugotoviti točne identifikacije obiskovalca (tj. za katerega specifičnega obiskovalca/osebo se gre). Dodatna dovoljenja je moč nastavljati v samem brskalniku, ki ga obiskovalec uporablja za brskanje po spletu.

Odvetniška pisarna Pelkoin Kovač d.o.o. na svoji spletni strani pelko-kovac.si uporablja lastne piškotke, obenem pa zaradi zgoraj omenjenih razlogov omogoča tudi nekaterim tretjim ponudnikom, da na napravo obiskovalca naloži svoje piškotke (tj. 3rd party piškotki).

Podatki o posameznih piškotkih, o upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in o trajanju piškotkov so navedeni v spodnji tabeli:

pelko-kovac.si oz. odvetnik-pelko.si __utma / 2 leti Več (v angleščini) >>
__utmb / čas seje
Google Inc. __utmc / čas seje
__utmz / 6 mesecev
__utmv / 2 leti

Na spletni strani pelko-kovac.si oz. odvetnik-pelko.si pa lahko obiskovalec sam ponastavi delovanje piškotkov in tako vpliva na svoje sledenje.

  1. Varnost prenosa podatkov / enkripcija

Na spletni strani pelko-kovac.si oz. odvetnik-pelko.si uporabljamo SSL (Secure Socket Layer) certifikat, ki skrbi za kodiranje podatkov ter posledično varno povezavo med strežnikim in napravo obiskovalca. Več o SSL certifikatih in kodiranjih si lahko preberete na sledeči povezavi >> (v angleščini).

  1. Drugo

Ekipa Odvetniška pisarna Pelko in Kovač d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in v skladu z zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR), zato na spletni strani www.pelko-kovac.si oz. www.odvetnik-pelko.si izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki.

V kolikor želite dodatna pojasnila v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov v družbi Odvetniška pisarna Pelko in Kovač d.o.o., nam lahko pišete na tajnistvo@pelko-kovac.si.